Op zoek naar meer tijd?

Ik wil werken als huishoudhulp

Als huishoudhulp zorg je ervoor dat mensen met een drukke job of een hectisch (gezins)leven toch kunnen genieten van een heerlijk net huis. Iets voor jou?

Bekijk onze vacatures

Ik zoek een huishoudhulp

De meer dan 2500 huishoudhulpen bij t-dienstencheques bieden jou de ideale oplossing aan: meer tijd voor jezelf, je familie en je vrienden ! 

Ja, ik wil meer vrije tijd!

 • Werken als huishoudhulp

  icon-chat2

  Bij t-dienstencheques helpen we iedereen bij het zoeken naar een geschikte job, ook als je het in het verleden wat moeilijker had op de arbeidsmarkt. Onze consulenten staan je met raad en daad bij in die zoektocht.

 • Blog post

  De 5 voordelen van elektronische dienstencheques

  Heb je een huishoudhulp en betaal jij nog met papieren dienstencheques? Wij geven je graag mee hoe het gemakkelijker kan met elektronische dienstencheques!

 • suzanne-thumb
  Blog post

  We zetten huishoudhulp Suzanne in de bloemetjes!

  Martine, een klant van t-dienstencheques, won onze wedstrijd "zet jouw huishoudhulp eens in de bloemetjes". Haar huishoudhulp Suzanne is voor haar de beste. Waarom, dat lees je hier.

 • Dienstencheques
  Blog post

  Haal het maximum uit dienstencheques

  Je weet al dat je recht hebt op 500 dienstencheques per jaar, dat ze € 9 kosten en fiscaal aftrekbaar zijn. Maar let op: dit geldt niet voor alle cheques die je bestelt. Wij sommen voor jou op wat je moet weten om je bestelling zo goed(koop) mogelijk te laten verlopen.

 • Dienstencheques algemeen

  Werken met dienstencheques

  Werken met dienstencheque

  Werken met dienstencheques is heel eenvoudig. Je dagelijkse huishoudelijke taken worden uitgevoerd door een huishoudhulp van t-dienstencheques en dat zonder al te veel papierwerk en rompslomp. Hier krijg je antwoord op al je vragen omtrent het bestellen en gebruiken van dienstencheques.