Ik zoek een huishoudhulp of strijkhulp

In een druk gezinsleven of bij een voltijdse job zijn poetsen en strijken er soms te veel aan. Of misschien ben je niet meer zo goed te been en kan je wel wat hulp gebruiken bij het boodschappen doen en strijken?

Dan zijn de meer dan 2.500 huishoudhulpen van t-dienstencheques de ideale oplossing. Het systeem is eenvoudig en transparant en het personeel goed opgeleid en opgevolgd. Kortom: de gemakkelijkste weg naar hulp bij jou thuis!

Doe je aanvraag

Strijkhulp

Strijkdienst voor particulieren

Heb je geen tijd voor een berg strijk? Of simpelweg geen zin? Onze ervaren strijkhulpen kunnen een uitkomst bieden. Bij je thuis, bij een strijkpunt of in een strijkatelier, met jouw dienstencheques kies je zelf wat het beste voor je uitkomt.

Je huishoudhulp kan het strijkwerk op zich nemen en we hebben zelfs een opleiding om haar of hem de kneepjes van het vak te leren. Ook kleine naaiwerken, zoals een scheurtje herstellen of een knoop aannaaien, behoren tot een mogelijk takenpakket van een huishoudhulp.

Breng je je strijk liever weg en haal je ‘m graag gestreken weer op? Dan breng je je mand naar een ervaren strijkhulp. Bij het oppikken van je strijk betaal je de gepresteerde strijkuren met dienstencheques, zonder extra kosten. Zo eenvoudig is dat!

Vraag hier jouw strijkhulp aan

Huishoudhulp voor leden van een bijstandorganisatie

Personen met een handicap of beperkte nood aan ondersteuning kunnen hun toegewezen maandelijkse BasisOndersteuningsBudget of BOB deels inzetten voor de aankoop van dienstencheques. Daarmee kunnen ze dan huishoudelijke hulp betalen. t-dienstencheques en t-zorg zorgen voor een optimale inzet van het budget, want door een combinatie van dienstencheques en persoonlijke assistentie kan heel wat geld bespaard worden.

Neem contact op met een kantoor voor meer info

PAB, BOB, PVB