Werken als huishoudhulp

Ben je geïnteresseerd in een job als huishoudhulp of strijkhulp? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog bij ons. Onze consulenten kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Naar de vacatures

Suzanne poetst al meer dan 20 jaar trouw elke week bij ons. Zij is ook veel meer dan onze poetshulp. Zij is onze vriendin, een deel van onze familie en je kan altijd op haar rekenen.

Martine, klant van t-dienstencheques

Wat hebben we jou te bieden?

Openheid en dialoog vinden we allebei erg belangrijk. Wij zijn steeds bereid om te luisteren en naar de beste oplossingen voor jou te zoeken, andersom verwachten we van jou dat je op een eerlijke en open manier communiceert met ons. Zo kunnen we elkaar goed begrijpen en vertrouwen.

Wat je bij t-dienstencheques zal opvallen, is dat werkelijk iedereen bij ons terecht kan. Je huidskleur, geslacht, leeftijd of geaardheid? Maakt niet uit! Je talent en motivatie, dát is wat voor ons telt!

We zorgen er bij t-dienstencheques voor dat jij je job zo goed mogelijk kan uitvoeren. Bij aanvang krijg je een opleiding waarmee je een certificaat kan behalen en tijdens je loopbaan heb je ook de mogelijkheid om, in overleg met je coach, opleidingen te volgen. Gaat het eens wat minder, dan staan we uiteraard ook voor je klaar. 

poetshulp